Over mij

IMG_6638
Even voorstellen

Mijn naam is Nicole Timmermans en ik ben een enthousiaste, gedreven en gepassioneerde kinder- en jongerencoach met als extra specialisatie HSP, Trauma, rouw en verlies. Zowel mijn beide kinderen als ikzelf zijn HSP. Ieder op onze eigen unieke manier. 

Met mijn enorme drive en ambitie wil ik er aan bij dragen dat elk kind zich prettig voelt en zichzelf kan ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Ik ben afgestudeerd aan de Pabo en ben daarna als leerkracht in het basisonderwijs aan de slag gegaan. Een tijdlang heb ik ook als Intern Begeleider en Remedial teacher op school gewerkt.

In al die jaren ben ik mijzelf blijven ontwikkelen en specialiseren. Stilzitten zit namelijk niet in mijn aard. Daarom volgde ik nog een aantal trainingen en HBO opleidingen gericht op het werken met en coachen van kinderen en jongeren;  School Video Interactie begeleiding, Speciaal onderwijs, Remedial Teaching, Beeldtaal, Boksend opvoeden, Gedragsspecialist, Coach Hoogsensitieve kinderen en jongerencoach. Momenteel ben ik in opleiding tot kinder- jongeren – en gezinstherapeut. Dit om me nog meer te specialiseren in het begeleiden van kinderen en jongeren en om op een diepere laag te kunnen en mogen werken. 

Niet alleen in mijn klas zet ik mijn kennis en vaardigheden in. Bij voorkeur doe ik dat in een individuele setting. Mijn ervaring is namelijk dat ik daarmee de beste resultaten bereik. En die resultaten maken mijn werk echt de moeite waard.

Je eigen kind gelukkig zien is het mooiste wat een ouder zich kan wensen!

Eigenlijk zou ik ieder kind, in deze drukke maatschappij, een coach gunnen. Even terug naar de basis en kijken wat talenten en krachten van kinderen zijn. Als je als ouder ziet dat het niet zo lekker gaat met je kind en je niet weet hoe je kunt helpen, raakt dit je. Bij Be You kijken we samen hoe jullie kind zijn krachten en talenten weer leert (her) ontdekken. 

Coachsessie praktijk Be You