Hey hallo,
Welkom op mijn website!

Fijn dat je een kijkje komt nemen.

De oplossingen hiervoor zijn meestal niet ver weg en kun je vinden in jezelf.
Daar wil ik samen met jou aan werken!

Kindercoach Praktijk Be You Meijel

Wie ben ik?

Ik ben Nicole Timmermans en ik ben een kindercoach. De naam zegt het al, een coach voor kinderen. Een coach voor jou, omdat je iemand nodig hebt, die je verder kan helpen met iets wat je even lastig vindt. Herken je een of meerdere van de bovenstaande dingen en wil je hier hulp bij, dan kunnen we er samen voor zorgen dat jij weer ‘Be You’ kan zijn!  

Bij “Be You” ben jij de belangrijkste persoon en werken we er samen aan dat jij je weer fijner gaat voelen!

Werken aan uitdagingen bij Praktijk Be You

Hoe doen we dat dan?

Eerst praat ik een keer met je papa en / of mama. Als zij denken dat ik jou kan helpen maak ik kennis met jou. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jij en ik een klik hebben.

Als dat zo is gaan we eens per week of eens per twee weken praten, spelen, knutselen of doen we andere dingen die bij jouw hulpvraag en bij jou passen.

Bij Be You: Luister ik naar jou, neem ik je serieus, mag en kun je over alles praten, vind ik niks gek, mag je jezelf zijn, kijk ik naar je talenten en is er ruimte voor al je gevoelens. Daar is een kindercoach voor!