Hey hallo,
Welkom op mijn website!

Fijn dat je een kijkje komt nemen.

Je hebt (vaker) hoofpijn.  Je hebt (vaker) buikpijn. Je voelt je niet fijn en je weet niet waarom. Je bent bang om fouten te maken. Je wilt het graag goed doen voor iedereen en je vergeet jezelf dan. Je wordt snel boos zonder dat je weet waarom. Je bent vaker verdrietig. Je hebt angsten. Je valt moeilijk in slaap. Je kunt moeilijk ontspannen. Je denkt te veel na over zaken. Je voelt je niet fijn.

De oplossingen hiervoor zijn meestal niet ver weg en kun je vinden in jezelf.
Daar wil ik samen met jou aan werken!

Wie ben ik?

Ik ben Nicole Timmermans en ik ben een kinder – en jongerencoach. De naam zegt het al, een coach voor kinderen en jongeren. Een coach voor jou, omdat je iemand nodig hebt, die je verder kan helpen met iets wat je even lastig vindt. Herken je een of meerdere van de bovenstaande dingen en wil je hier hulp bij, dan kunnen we er samen voor zorgen dat jij weer ‘Be You’ kan zijn!  

Bij “Be You” ben jij de belangrijkste persoon en werken we er samen aan dat jij je weer fijner gaat voelen!

Hoe doen we dat dan?

Eerst praat ik een keer met je vader en / of moeder of met jullie samen. Het liefst heb ik jou er ook bij want ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij een klik hebben. Als wij die klik hebben en denken dat ik jou kan helpen gaan we samen aan de slag. 

We gaan dan eens per week of eens per twee weken praten, spelen, bewegen, chillen, knutselen of we doen andere dingen die bij jouw hulpvraag en bij jou passen.

Bij Be You: Luister ik naar jou, neem ik je serieus, mag en kun je over alles praten, vind ik niks gek, mag je jezelf zijn, kijk ik naar je talenten en is er ruimte voor al je gevoelens. Daar is een kinder – en jongerencoach voor.