Kosten

Wat zijn de kosten van een gesprek, sessie of traject bij  Praktijk Be You

Voor mij is het enorm belangrijk dat de basis om met de coaching te starten goed is en dat de verwachtingen over en weer overeenstemmen. Ik investeer hier altijd veel tijd en energie in.

Daarom bied ik een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Zo’n gesprek duurt ongeveer een half uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Als het gevoel aan beide kanten goed is, volgt er een intakegesprek. Een intake duurt maximaal 1,5 uur. Hiervoor hanteer ik een vast tarief van €25,-.
Als vervolgens besloten wordt om een coaching traject met Be You aan te gaan, vervallen de kosten voor het intakegesprek.

Voor elke daaropvolgende sessie geldt dat een sessie 1 tot 1,5 uur duurt en dat er een vast tarief van €62,50 per sessie gehanteerd wordt. Het is ook mogelijk om een traject af te nemen. Een traject bestaat uit een kennismakingsgesprek en 5 sessies. De prijs van een traject bedraagt  €299,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorbereidingstijd, materialen en een verslag na iedere sessie.
Bij coaching thuis of op locatie wordt er vanaf 20 km een reiskostenvergoeding van 0.19 cent per kilometer in rekening gebracht.